ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

antonisntok


Ο «Αντώνης Ντοκ» είναι το δισκογραφικό ψευδώνυμο του Αντώνη Αντωνιάδη, κιθαρίστα των GAD και ιατρού παθολόγου στο επάγγελμα..

Πριν αποτελέσει μέλος των GAD, ο Αντώνης ήταν ιδιαίτερα γνωστός ως cover τραγουδιστής στις μεγαλύτερες μουσικές σκηνές της Αθήνας, ενώ είχε καταφέρει να δημιουργήσει ένα πολυάριθμο και φανατικό κοινό.

Έχοντας για πολλά χρόνια, πολλά τραγούδια στο συρτάρι ο Αντώνης ξεκινάει δυναμικά το 2017 με το ντεμπούτο single "Χάνομαι", σε στίχους και μουσική δικούς του και σε παραγωγή Gadless.

Συνεχιζει δυναμικά την μουσική του παραγωγή με ακόμη 2 singles ( AMMOS MUSIC RECORDS, παραγωγή Gadless) με τίτλο "Μείνε μαζί μου" και "Φυλαχτό"

Τον Ιούνιο του 2019 κυκλοφόρησε το single "Γιατί να φεύγεις" και τον Δεκέμβρη του 2019 το single "Kι αν είναι η αγάπη σου ένα ψέμα"

Την 1η Ιουλίου 2022 κυκλοφορεί το νεο ψηφιακό single "Θέλω τόσα να σου πω" με την ουσιαστική συμβολή του Ηρακλή Αναστασιάδη

To 2023 ξεκινα δυναμικα με το single "To τέλος με τρομάζει" και το 2024 κυκλοφορησε το single " μεχρι να σε βρω" όπου τραγουδα μαζι με το γιο του Γιώργο (George 113)